Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
2760 Nagykáta, Dózsa György Utca 10

Nagykáta És Vidéke Takarékszövetkezet térkép

Nagykáta És Vidéke Takarékszövetkezet


Telefon: (29) 640 250

  

Weboldal (nagykatatksz.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Betét, Számlavezetés és hitelezés, E-banki szolgáltatások, Egyéb pénzügyi szolgáltatások


Szolgáltatás kategóriái

Szolgáltatás  

Hasonló szolgáltatások

1173 Pesti u. 41/d | Farmos

2765 Fő tér 4. | Jászberény

5100 Lehel vezér tér 20. | Kóka

2243 Dózsa Gy. u. 42. | Nagykáta

2760 Dózsa Gy.u. 10. | Szentlőrinckáta

2255 Dózsa Gy. u. 29. | Szentmártonkáta

2254 Rákóczi u. 54/a. | Tápiógyörgye

2767 Deák F. u. 10. | Tápiószecső

2251 Honvéd u. 10. | Tápiószele

2766 Rákóczi u. 8. | Tápiószőlős

2769 Házi Árpád u. 2. | Tóalmás

2252 Fő u. 64. | Ujszilvás

Bemutatkozás Szolgáltatások Kondíciók Szponzoráció Álláslehetőség Kapcsolódó linkek Írjon nekünk!

Takarékszövetkezetünknél is elérhető az MFB Fagykár 2011. Forgóeszköz Hitelprogram.
Célja, hogy a 2011. évben fagykárt szenvedett, mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások részére kárenyhítés céljából a mezőgazdasági termeléshez és folyó működéshezszükséges forgóeszköz hitelt biztosítson, államilag támogatott, kedvezményes kondíciókkal.
Tovább...

A Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet az otthonvédelemmel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXI. törvény előírásainak megfelelően 2011. szeptember 29-től biztosítja érintett ügyfelei számára a devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztésének lehetőségét. A legfontosabb kérdésekkel kapcsolatos alapinformációkat itt olvashatja.

Új bankfiókot nyitottunk a belváros szívében.
Tovább...

Elvesztette vagy ellopták bankkártyáját?

A Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet Igazgatósága a 2011. április 18-tól érvényes Hirdetményét - Takaréklevél (betét) elhelyezésére vonatkozóan - 2011. május 18-tÓl VISSZAVONJA, új betét elhelyezése ebben a konstrukcióban nem kezdeményezhető.
A fenti időszakban váltott Takaréklevél betétek az eredeti szerződési feltételek szerint élnek tovább.

A 2010. decemberében kiküldött egyenlegértesítőn tájékoztattuk ügyfeleinket arról, hogy 2011. február 1-től megváltoznak a lakossági és vállalkozói ügyfelek számlavezetési díjai. Az új kondíciós lista megtalálható fiókjainkban, valamint honlapunkon a kondíciók/számlakondíciók alatt. Tovább...

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) Igazgatótanácsának 31/2010. (IX.22.) számú határozata a Hitelintézetekről és Pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény (Hpt.) 111.§ (1) bekezdés f) pontjába foglalt jogosítványa alapján elrendelte... Tovább...

Takarékszövetkezetünk keret megálapodást kötött az MFB Agrár Forgóeszköz Vis Maior Hitelprogramra. Tovább...

Panaszkezelés több csatornán keresztül. Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet termékeivel, szolgáltatásaival, a Takarékszövetkezet tevékenységével, eljárásával kapcsolatos panaszaikat, észrevételeiket közölhetik személyesen szóban vagy írásban, postai úton feladott levélben, telefonon vagy telefaxon, illetve elektronikus üzenetben is.

Csak a Takarékszövetkezetnél! TERMŐFÖLD vásárlásra kedvező kamatozású hitel (akár a forgalmi érték 70%-ig vagy a hozamérték 80%-ig ). A tőketörlesztéseket az ügyfél bevételeihez igazítjuk.

Már MOST tájékozódjon bankfiókjainkban a terület alapú támogatás megelőlegezési hitel feltételeiről.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Széchenyi kártya helyben történő ügyintézésére Takarékszövetkezetünk alábbi fiókja készséggel áll a rendelkezésére.

Rulírozó módon igénybevehető FARMER HITEL.

Fogyasztóvédelmi ügyekért felelős kapcsolattartó :
Dr. Simon Tamás
jogtanácsos
elérhetősége:
tel: 06(29)640 257
mobil: 06(30)66 44 250
E-mail: [email protected]

h1>Felhívás! A Takarékbank Zrt. tájékoztatása alapján szeretnénk felhívni figyelmüket egy újra megjelenő bankkártya adatszerzési módszerre.
Ennek lényege, hogy az ügyfeleknek e-mailt küldenek, amelyben kérik a bankkártya adataik (kártyaszám, lejárat, PIN kód, stb.) megadását adategyeztetés céljából. Általában ezt a kibocsátó bank vagy valamelyik kártyatársaság (VISA, MasterCard) nevében teszik. A levélben kiküldött link a visszaélők által létrehozott weboldalra vezeti az ügyfeleket és nem a bank, illetve a kártyatársaságok oldalaira.
Tudatjuk Önnel, hogy sem a Takarékbank Zrt., sem a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet – mint a Takarékbank kiemelt közvetítőjeként a bankkártya forgalmazásban és elfogadásban résztvevő hitelintézet - , sem a kártyatársaságok semmilyen körülmények között nem kérik be a fent említett kártyaadatokat ilyen módon.
Kérjük, hogy ilyen jellegű kérések esetén bankkártyája adatait ne szolgáltassa ki!
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 2011. december 21-i hatállyal, 50 bázisponttal 7,00%-ra emelte a jegybanki alapkamat mértékét.
h1>Gyorsulnak a forint átutalások

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Ön számára kedvező változások várhatók 2012 júliusától a forint átutalások terén. Ez az új, korszerűbb átutalási rendszer bevezetésének lesz köszönhető, amelynek legfőbb célja két bank ügyfelei közötti átutalások felgyorsítása.
Jelenleg egy ilyen átutalás csak másnap érkezik meg a megbízótól a címzetthez. A jövőben, ha Ön elektronikus úton (interneten, elektronikus banki rendszeren vagy telefonon keresztül, nem faxon) adja meg nekünk belföldi forint átutalási megbízását az általunk aznapi teljesítésre meghirdetett időszakon belül, akkor az átutalás aznap teljesül. Azaz: a megszokotthoz képest egy munkanappal kevesebb lesz a belföldi forint átutalás ideje. Így nem csak az Ön által utalt pénz érkezik meg gyorsabban – jellemzően 4-5 órán belül - a címzetthez, hanem Ön is hamarabb hozzáfér a más által küldött pénzhez.
Az új rendszer 2012. július 2-ától indul. Addig még tájékoztatjuk a fontosabb tudnivalókról.
Dokumentum
Tisztelettel
Nagykáta és Vidéke takarékszövetkezet
Tovább
Jognyilatkozat

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika