Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
4400 Nyíregyháza , Luther U. 3. 1. Emelet Térkép

Leonardo Média Akadémia térkép

Leonardo Média Akadémia


Telefon: 42/788-430 20/424-2875

  

Weboldal (mediaakademia.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Értéket teremtve…

„Értékes, mert fontos, mert tartalmas, mert színvonalas, mert nemes. Az emberek tanítása nem művészet, hanem mesterség, amelynek minden lépcsőfokát ismerjük. Tudjuk, hogy az alaposság, gondosság, a tapasztalat, az elhivatottság és az iskola iránt táplált szeretet nélkül nem születnének nagy dolgok. A vezetőink, tanáraink, diákjaink és mindazok képessége, humánuma, empátiája, akik részesei ennek az iskolának hozzájárulnak ahhoz, hogy összeálljon a mű, amely az emberi értékeket hivatott képviselni. Hogy tökéletes legyen, ahhoz mindannyian kellünk.
Persze a legnagyobb szükségünk azokra van, akikért mindezt tesszük, azokért a tanulókért, akik bizalmukat belénk helyezve, elkötelezték magukat két hosszú, de mégis röpke évre, hogy átadjuk nekik a tudást, mely az élet nagyjai közé emelheti Őket!”

Intézményünk, a Leonardo Média Akadémia Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium Nyíregyházán, a Mártírok tere 9. szám V. emeletén található oktatási központjában érettségire épülő nappali rendszerű emelt szintű és felsőfokú, a munkaerőpiac számára előnyös szakképzésekkel foglakozik.

Emelt szintű nappali rendszerű szakképzéseink:

Internetes alkalmazásfejlesztő OKJ 54 481 02 0010 54 03
Grafikus (alkalmazott grafikus) OKJ 54 211 09
Újságíró, konferanszié OKJ 54 321 01 0000 00

Felsőfokú nappali rendszerű szakképzésünk:

Idegenforgalmi szakmenedzser OKJ 55 812 01, melyet a Kodolányi János Főiskolával kötött együttműködési megállapodás keretében oktatunk.

Iskolarendszeren kívüli képzési kínálatunk:

Fotóriporter

Célunk egy szakmailag magas színvonalú, gazdaságilag sikeres, európai társiskolákkal jó kapcsolatot ápoló oktatási intézmény működtetése, amely az oktatás tartalmi minősége, az oktatási folyamat szervezettsége eredményeként jól képzett, tudásukat a munkaerő-piacon jól hasznosítani tudó szakemberek kibocsátására képes.
Legfőbb célunk tanulóink, partnereink szakmai tudás iránti igényének kielégítése korszerű oktatási programok kialakításával és magas szintű képzések megvalósításával.
Valamennyi munkatársunk tudatában van a minőségi követelményeknek, azonosulni tudnak a szervezeti célokkal és vállalnak személyes felelősséget munkájukért, annak minőségéért.
A szakképzéssel foglalkozó oktatási központunk Nyíregyháza belvárosában található, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen fekszik. Szellős, napfényes tantermekkel rendelkezünk, két számítógépes, egy nagy előadó és több szaktantermünk van. A tantermeinkben megfelelő számban asztalok, padok, székek audiovizuális oktatási eszközök állnak rendelkezésünkre. Tanáraink és több diákunk az iskola által biztosított notebook számítógépet használ az oktatáshoz, tanuláshoz. Az idegenforgalmi szakmenedzser szakos tanulóinknak az elmúlt évben görögországi helyszíneken tudtunk szakmai gyakorlatot biztosítani. Ez a lehetőség az idei évben is diákjaink rendelkezésére áll azzal, hogy további külföldi helyszínt, Spanyolországot is szeretnénk bevonni ebbe a körbe.

Az iskolánkban végzettek elhelyezkedési esélyeit nem csak a nálunk folyó oktatás színvonala határozza-határozhatja meg, hanem mindez több tényező együttes hatásától függ. Így a gazdaság helyzete (konjunktúra vagy recesszió), az érvényes jogszabályok és szabályzók, a munkaerő-piaci helyzet, a szakmák munkaerő-piaci értékelése és az egyes végzősök egyéni hozzáállása is nagyban meghatározhatja azt. Mi magunk tapasztaljuk, tartva a kapcsolatot a végzett tanulókkal, hogy milyen sok tényező hátráltatja a munkába állás lehetőségeit. Az iskolánkban folyó tudatos szakmára való felkészítés, elősegíti tanulóink elhelyezkedését.
Oktatóink egyetemet-főiskolát végzettek, de az, aki „csak” főiskolát végzett az is továbbtanul, vagy mesterszakot végez.


Intézményünk akkreditációs lajstromszáma: AL-2026
Felnőttképzési nyilvántartási száma: 15-0020-07
OM azonosítója: 200779


Szolgáltatás kategóriái

Oktatás  

Hasonló szolgáltatások

Az iskolában zajlik az Érettségi és a Szakmai vizsga !

[Esti] Újságíró I. – Fotóriporter

Bemutatjuk a 2012/2013-as tanévben indítandó emelt szintű és felsőfokú szakképzéseinket!

A tanév során számos túra közül választhattok. Böngésszetek a kínálatból.

Államilag elismert szaknyelvi nyelvvizsga.

Iskolánk elindította Mac alapú tanfolyami oktatási weboldalát is.
;

Iskolánk az Összefogás TISZK tagintézménye.

Tanulóink munkáiból nyitottunk kéthetente megújuló Galériát a Korzó Bevásárlóközpontban!

Megmásztuk… II. Hernád áttörés túra

II. LMA horgászkupa és halászléfőző verseny

4400 Nyíregyháza, Mártírok tere 9.
5. emelet

4468 Balsa, Szabolcsvezér u. 31-1.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika