Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8000 Székesfehérvár Budai Út 79.

Maller És Kiss Nyílászáró Kft. térkép

Maller És Kiss Nyílászáró Kft.


Telefon: [email protected]

  

Weboldal (maller.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére a tervezéstől a felmérésen át, a különböző nyílászárók, garázskapuk, ipari sorompók forgalmazásáig, cseréjéig és beépítéséig. Vállalunk redőny és kapuautomatizálást, fal, tapéta vagy festés javítást is. A Szalafa Kft. hivatalos viszonteladójaként biztosítjuk Önnek, hogy nálunk is ugyanannyiért vásárolhat fa beltéri ajtót, mintha elutazna a gyárba! Sőt, közelebbi kapcsolati pontot jelenthetünk az Ön számára: idő és költségtakarékosabb ügyintézés, rugalmasabb szolgáltatásnyújtás. Tekintse meg alábbi ajtó képeinket, vagy látogasson el a gyár weboldalára! Fa beltéri ajtók utólag szerelhető, gumitömítéses tokok, három oldalon falcolt ajtólapok, egyedi igény szerinti formában és méretben készülnek. Ezen kívül a kifejezetten ipari célokra kifejlesztett sorompó 4 és 6 m-es normál és hengeres karral készül üzemi telephelyek, parkolók lezárásához. A berendezés egy ipari hajtóműből és egy speciális 24 V-os motorból áll, ami képes akár 24 órán át is üzemelni.


Szolgáltatás kategóriái

Bútor  

Hasonló szolgáltatások

Ablak, Ajtó, Garázskapu

Maller és Kiss Nyílászáró Kft. már 1998. óta

Nyílászárók Ha Ön házat épít, felújít, akkor nem kérdés, hogy a ház minőségét legalább annyira meghatározzák a nyílászárók, mint például a falak.
Ha Ön nyílászárókat keres, milyen szempontok szerint választ?

Jó minőséget keres megbízható kereskedőtől? Elég, ha megbízhatóan működnek az ajtók, ablakok? Ön szereti, ha minden úgy van ahogyan a nagykönyvben meg van írva? Ezért akár a garázskapuja kiválasztásánál is fontos szempont, hogy az minden szabványnak megfeleljen? Fontos Önnek a jó hőszigetelés? Adott kategóriában a legkedvezőbb ár-értékarányt keresi? Az épülethez illő, egymással anyagban, színben, formavilágban harmonizáló ajtókat, ablakokat, kaput, Hörmann garázskaput, kertkaput, napellenzőt szeretne? A családja és saját egészségét tartja a legfontosabbnak, ezért fontos, hogy a ház kapui, nyílászárói a lehető legjobbak legyenek életbiztonsági szempontból is? Minden tekintetben, így kertkapu vagy garázskapu vonatkozásában is a legnagyobb márkák az Önnek legjobban megfelelőek? Önnek minden szempont egyaránt fontos?

Ön egy igényes ember! Nekünk,

a Maller és Kiss Nyílászáró Kft-nek pedig pont az igényes ember a célpiacunk!
Gazdag kínálatunkból Ön az igényeinek legmegfelelőbb nyílászárókat választhatja. Olyanokat, melyek nemcsak funkciójuknak felelnek meg maradéktalanul, hanem az épületnek is díszére válnak.
Illenek egymáshoz és az épület stílusához nyílászárói?

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy megtalálja a saját számára a legjobbat!
Ha tőlünk rendel ajtót, ablakot, kaput, Ön választhatja ki, hogy az milyen anyagból készüljön, milyen színe legyen, sőt, még az Ön által megálmodott motívumot is beleszerkesztjük leendő nyílászáróiba.
Az Ön ablakai, ajtói lehetnek ívesek, ferdék, sarkosak vagy akár kör alakúak is. Ezek a formák visszatérhetnek, megjelenhetnek a kül- és beltéri ajtókon és a garázskapun.
Az ablakok üvegezésénél is Ön dönt. Különleges megjelenésű és műszaki jellemzőjű üvegek széles skáláját kínáljuk:
víztiszta Katedrál mintás Domborított Reflexiós (fényvisszaverő üveg) Gáztöltésű (fokozott hőszigetelésű) ragasztott biztonsági golyóálló Nálunk, a Maller és Kiss Nyílászáró Kft-nél garázskapuját is kiválaszthatja, mely ezekkel anyagban, színben, formában harmonizál!
Garázskapuja legyen dekoratív!

A Hörmann több terméke nyert már Red Dot Design díjat Garázskapuja színét összehangolhatja háza színeivel Kapuja készülhet fából, ekkor a fa színe, erezete, csomói által válik természetesen széppé Garázsajtaja készülhet acélból, ebben az esetben egy rendkívül széles színskálából,vagy már 5 féle famintás dekor felület közül is választhat. A garázskapu felső sora üvegezett, mely díszítőelemként is, és természetes fényforrásként is szolgál A kapu kilincsei formatervezettek, és több színben kaphatók Szekcionált és billenő garázskapuja legyen praktikus!

Több év tapasztalat biztosít Önnek praktikus megoldást! A csekély oldal- és a szemöldökrész igény okán a garázs magasságában és szélességében is kiválóan kihasználható Szériában minden kaput felsõ szemöldökkiegyenlítõ blendével szállítunk, mely a kis, vagy szemöldökkel nem rendelkező nyílásoknál lényeges Előzetes padlómunkálat nem szükséges A kapu oly módon nyílik (a billenő: kibillen a garázson kívülre, a szekcionált kapu függőlegesen működik) , hogy nem vesz el hasznos teret a garázsban és a garázs előtt A kapuk hőszigeteltek vagy később is szigetelhetők bármikor automatizálhatóak, motorizálhatók Garázskapuja legyen könnyen és biztonságosan működtethető!

A Hörmann kaput az Ön felesége vagy gyermeke is könnyedén tudja majd működtetni A motorok rádió távirányítással működtethetők: személyi vagy ugrókódos rendszerűek Az ugrókódos rendszer a cég saját fejlesztése: gyakorlatilag feltörhetetlen Áramszünet esetén is biztonságosan nyithatók Működtethetőek távirányítóval, nyomógombbal, kulcsos kapcsolóval, kódkapcsolóval, ujjlenyomat olvasóval A kapuk egyedülállóan csendes futásúak A kapu és a motor is minden szabványt teljesít A Hörmann cég termékeinek jellemzői:
a Hörmann garázskapuk teljesíti a 12604-es EN szabvány szerinti biztonsági normáit a Hörmann kapuk rendelkeznek DIN ISO 9001 szerinti minőségi bizonyítvánnyal, 10 éves gyári garanciával a Hörmann garázskapuk és kapumozgatók a TÜV által bevizsgált termékek Bízhat cégünk dolgozóinak szakértelmében!

1998-óta forgalmazunk nyílászárókat Székesfehérvár és Budapest vonzáskörzetében. Törzsgárdánk már megalakulásunk idején többéves nyílászáró-gyártó és garanciális javítói tapasztalattal rendelkezett. Négy év alatt nagykereskedéssé nőttük ki magunkat. Ma már ipari megrendeléseket is fogadunk a lakosság kiszolgálása mellett.
Felmérésekkor az alábbi településeken, városokban és vonzáskörzetükben nem számítunk fel kiszállási, csak felmérési díjat:
Bicske, Budapest kerület, Buda, Pest, Csákvár, Dunaújváros, Érd, Ercsi, Martonvásár, Mór, Polgárdi, Sárbogárd, Seregélyes, Siófok, Székesfehérvár, Várpalota, Velence, Veszprém
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Önnek a felméréstől az utolsó javításig!
tervezés és felmérés nyílászárók, garázskapuk forgalmazása a nyílászáró és garázskapu cseréje, beépítése redőny és kapu automatizálás a fal, tapéta vagy festés javítása karbantartás, szerviz javítás

Copyright © Rock-Kitty.net ;Tartalom: Maller és Kiss Nyílászáró Kft.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika