Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
8000 Székesfehérvár , Alba Ipari Zóna Xi. Tömb

Tűzállótechnika Kft. térkép

Tűzállótechnika Kft.


Telefon: 22/510-110

  

Weboldal (tuzallotechnika.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Telephelyünk Magyarországon, Székesfehérváron, az Alba Ipari Zóna területén található. Cégünk fő profilja: kemencék, kazánok, hulladékégetőművek illetve egyéb hőtechnikai berendezések építése, átépítése, javítása és karbantartása, valamint az ezekhez tartozó acélszerkezetek, tűzállófalazatok gyártása, szerelése, illetve ipari létesítmények (alumíniumolvasztó és -öntő kemencék, hőkezelő kemencék, homogenizáló kemencék, stb.) tervezése, gyártása, technológiai szerelése, kulcsrakész generálkivitelezése.

Számos kemence szerelését és tűzállófalazat építését végeztük külföldi partnerek közreműködésével.
Kemencéket készítettünk többek között osztrák, holland, japán, amerikai, kanadai, és angol megbízóknak.
Kollégáink széleskörű ismeretekkel és szerteágazó tapasztalatokkal rendelkeznek a tűzálló anyagokkal való munkavégzéssel csakúgy, mint az acélszerkezeti munkákkal kapcsolatosan. Szakembereinknek 5-40 éves szakmai gyakorlatuk van mind tűzállófalazati mind acélszerkezeti téren.

A Tűzállótechnika Kft. már több, mint egy évtizede folyamatosan fejleszti tevékenységét, és ez idő alatt jelentős növekedést ért el.
Napjainkig elvégzett tűzállófalazati és a hozzá tartozó acélszerkezeti gyártási, szerelési munkáink az egész ország területére kiterjednek, sőt külföldi projektjeink révén már nemzetközi szinten is elismerést szereztünk.
Munkatársaink német és angol nyelvtudással is rendelkeznek.

A székesfehérvári Alba Ipari Zóna területén található a 18.000 négyzetméteres telephelyünk tágas, fűthető üzemcsarnokokkal az akadálytalan, kényelmes és pontos gyártás érdekében.

Összesen 4.000 négyzetméter fedett raktár- valamint gyártócsarok-kapacitás áll rendelkezésünkre a szükséges acélszerkezetek és tűzálló falazatok illetve a különféle segédszerkezetek előkészítésére, előgyártására.

Cégünk a vállalt feladatok szakszerű elvégzéséhez jelentős gép- és eszközállományt üzemeltet, melyek közül a legfontosabbak: plazmavágó, élhajlító, lemezolló, eszergagép, lemezhengerítő, idomacél-görgőző, optikai másolófejes lángvágógép, impulzus hegesztőgépek, precíziós fúrógépek, kényszerkeverők, betontömörítő- és szórógépek, szárító- és égetőkemencék valamint a kivitelezésekhez szükséges egyéb kiegészítő gépek a precíz megvalósítás érdekében.

Eszközeinket a mindenkori igényeknek és követelményeknek megfelelően folyamatosan modernizáljuk.

A szükséges teherfuvarozás lebonyolítására illetve a létszám munkába járására korszerű kis- és nagy teherbírású gépjárműveket használunk.

A felmerülő igények szerint ügyeleti rendszert tudunk létesíteni, a folyamatos karbantartás biztosítása érdekében.

A jelenlegi saját 70 fős dolgozói létszámunkon felül 100-120 főt tudunk az igényeknek megfelelően mozgósítani a gyors, hatékony és minőségi munkavégzés érdekében.

Általában 12 hónap garanciát vállalunk az általunk készített berendezésekre, szerkezetekre, tűzállófalazati installációkra, javításokra. Természetesen a beépített, felhasznált anyagok biztonsági adatlappal rendelkeznek, a megrendelő kérésére kivitelezői nyilatkozatot készítünk.


SZOLGÁLTATÁSOK
kemencék
kazánok
hőtechnikai berendezések
ipari kazánok
tervezés
gyártás
javítás
karbantartás


Szolgáltatás kategóriái

Kivitelezés  

Hasonló szolgáltatások

Tûzállótechnika Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna
Tel.: +36 22/510-110, Fax: +36 22/510-129
[email protected]
Partnercégünk: Zámbó-Ker Kft. cserépkályha,kandalló áruház
www.zamboker.hu

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika