Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6728 Szeged , Fonógyári U. 8. Térkép

Nova Autocentrum Kft. térkép

Nova Autocentrum Kft.


Telefon: 62/558-700

  

Weboldal (novauto.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Szolgáltatások

gépjármű kereskedelem


Szolgáltatás kategóriái

Autókereskedelem  

Hasonló szolgáltatások

FIAT SZERVIZ - Rupesky Autóház, Szeged, Fonógyári út 2-4.

FIAT GÉPKOCSIJÁT KEDVEZMÉNYESEN SZERVIZELJÜK!

LÁTOGASSA MEG GYORSZERVIZÜNK HONLAPJÁT!
;
; ; ; Fiat 500: a 2008-as Év Autója ; A 2008-as Év Autója-díjat ismét a Fiat tudhatja a magáénak! Az új Fiat 500-as, a várva-várt kis miniautó a 22 európai ország 58 szakújságírójából álló zsûri, sok más neves autómárka modelljei elõl orozta el a díjat - nem véletlenül. A Magyarországon még nem kapható Fiat 500-as (a hazai forgalmazás januárban indul) Európa egyes országaiban már slágerautónak számít, mint ahogyan a Fiat Panda is, amely 2004-ben lett az Év autója, és népszerûsége azóta is töretlen.
A díjjal kapcsolatos sajtóközleményt itt olvashatja el.

Népszabadság - 2008. április 23. - kivonat A JATO Dynamics tanulmánya szerint

a FIAT lett 2007-ben a jármûipar gyõztese az európai piacon tömegesen értékesített motorok tisztasági versenyében. Az eladott darabszámokkal súlyozott CO2-kibocsátásokat a tíz legnagyobb volumenû márkánál vizsgálták, és a kutatás alapján jelenleg a FIAT vezeti a zöldlistát 137,3 gramm/kilométer CO2-kibocsátási átlaggal. Az elõrejelzések szerint ennél is jobbak lesznek az eredmények az alternatív üzemanyagok és a még korszerûbb környezetvédelmi technológiák alkalmazásával.
" A FIAT tartósan meg akarja õrizni vezetõ helyét a zöldligában, ezért továbbfejleszti motorjait és a sebességváltót, az Eco Drive programmal pedig a vezetõkneklehetõséget biztosít arra, hogy a sokoldalú Blue & Me rendszer USB-portjánkeresztül letöltsék a vezetõi szokásaikat jellemzõ adatokat, és ezek segítségévela fogyasztás és károsanyag-kibocsátás szempontjából optimalizálhassák vezetésistílusukat" - nyilatkozta Lorenzo Sistino, a FIAT Automobiles ügyvezetõigazgatója.

2009 végére a legtöbb FIAT-motor teljesítenifogja az Euro 5-ös elõírásokat. Az olasz konszern fejlesztette ki az újgenerációs dízelautókban megtalálható Multijet technológiát, melyet az Alfa Romeóknál,a Lanciánál, az esztergomi Suzukiknál és Opeleknél, valamint a svéd SAAB-modelleknélis alkalmaznak.

A FIAT világszerte vezetõ szerepet tölt be a gyárilag gázüzemre is felkészített autók gyártásában (tavaly több mint 50 ezer ilyen autót értékesítettek Olaszországban). Pillanatnyilag a gázüzemû hajtás a legmegfelelõbb, és azonnal rendelkezésre álló technológia a nagyvárosok légszennyezettségi problémáinak megoldására. Földgáz alkalmazásával 23 százalékkal csökkenthetõ a CO2-kibocsátás, és gyakorlatilag nulla a károsrészecske-érték, ráadásul anyagilag is rendkívül kedvezõ megoldás. A piacvezetõ FIAT az elsõ, mely a sokrétû üzleti célú felhasználókat is tartalmazó vásárlóréteg igényeit elégíti ki kettõs, gáz-benzin üzemû motorokkal készülõ modellsorozatával: a Dobló (Dobló Cargo), a Punto (Punto Van), a Multipla, a Panda (Panda Van) és a Grande Punto formájában.
Miközben tovább kutat alternatív üzemanyagok terén,

aFIAT folyamatosan csökkenti benzin- és dízelmotorjainak hengerûrtartalmát ,amit az új 1,4 T-Jet és 1,6 Multijet motorcsaládok is igazolnak. Az új generációsturbófeltöltõ és a kisebb hengerûrtartalmú motorok kombinációja a nagyobbakkalegyenértékût, vagy még nagyobb teljesítményû, de azoknál alacsonyabb fogyasztástés károsanyag-kibocsátást eredményez. ; ; 1.4-es, 120 lóerõs Fiat motor! ; Már több modellben is elérhetõ a Fiat új benzines turbómotorja, az 1.4-es T-Jet. A 120 lóerõt mindössze 1368 köbcentibõl sikerült kihozni, és mindegyik Fiat típus nagyon megy ezzel az új erõforrással. Az 1.4-es T-Jet motor adatai:
1368 cm3, 88/120 kW/LE
végsebessége 197 km/h (típusonként változhat)
gyorsulás 100 km/h-ra (Grande Punto): 8.9 mp
legnagyobb nyomaték 206 Nm ; ; Új Fiat Linea ; Bemutató hétvége: 2007. augusztus 24-26 ; Lenyûgözõen szép családi limuzin 500 literes csomagtartóval és nagyon barátságos áron! A Lineát hivatalosan augusztus végén mutattuk be, és azóta már nagyon sokan beleszerettek. Bevezetõ áron 2 990 000 forintért kínáljuk, és ebben már a légkondicionáló is benne van! Legyen Õn is az elsõ vásárlóink között! ; ; Új Fiat Bravo ; Bemutató hétvége: 2007. május 19-20. ; Meglátni és megszeretni. Ilyen az új Bravo. Már mindannyian nagyon vártuk ezt a csodaszép új Fiatot, amely egyediségével és szépségével nem fog beleolvadni az utcákon futkosó, különbözõ márkájú, de egymásra nagyon hasonlító, uniformizálódott autók rengetegébe. Az új Fiat Bravo GYÖNYÖRÛ! ; ; Európa legkelendõbb autói ; ; ; 2006-ban Európában közel egymillió mini autót adtak el, mintegy egyötödével többet, mint az elõzõ évben, ami arra enged utalni, hogy a kisautók szerepe egyre nõ. A vásárlók többsége minden bizonnyal városi szaladgálásra tartja a legésszerûbb választásnak, ha a mini kategóriában talál magának jármûvet. Fiat kereskedõként külön örömmel tölt el bennünket, hogy ebben a kategóriában a tavalyi eladási listát a FIAT PANDA vezeti, messze megelõzve minden más márka mini modelljeit. 231208 db Panda kelt el a 2006-os évben, ami a szegmensen belül 23,3 %-os piaci részesedést jelent. A listában a következõ mini autó csak 9,7 %-os részesedést ért el.
;

Kisautó-kategóriában már sokkal kiegyensúlyozottabb a verseny, hiszen az elsõ három modell nagyjából hasonlóan szerepelt. Büszkék vagyunk arra, hogy a GRANDE PUNTO az élmezõnyben van, és ebben a kategóriában 10,5 %-os piaci részesedést sikerült elérnie. Meggyõzõdésünk, hogy Európa már meggyõzõ-dött arról, hogy a mai Fiatok mindenben fel-veszik a versenyt a többi neves márka modell-jeivel.

Forrás: HVG ; ; Az év motorja:
Fiat 1.3 multijet diesel ;
A 2005-ös "Év motorja" választáson, az 1.0-1.4 literes szegmensben meglepetésként hatott a hír: idén a Fiat-GM közös fejlesztésû 1,3-as (igazából 1248 cm3) turbódízelét kiáltották ki legjobbnak. Azért lett ez meglepetés, mert az utóbbi években fõleg hibridmeghajtású motorok vitték el ezt a pálmát, de, pont emiatt, hatalmas elismerés ez a Fiat minidízeljének.
Mitõl olyan különleges ez a 16 szelepes kis motor? A mindössze 7 cm átmérõjû hengerekben négy szelepet, egy befecskendezõ fúvókát és egy izzítógyertyát is elhelyeztek, ami nem kis teljesítmény. Második generációs, közös nyomócsöves üzemanyag-ellátó rendszere van, ütemenként akár 3-5 befecskendezési adaggal, ami lehet csupán egy köbmilliméter is. Nagyon környezetbarátra sikerült ez a miniatûr remekmû: ez az egyetlen olyan motor a piacon, ami képes arra, hogy részecskeszûrõ nélkül teljesítse az Euro-4 2006-ban életbe lépõ követelményeit.
Takarékos is, és nem csak azért, mert keveset fogyaszt: karbantartási szempontból teljesen igénytelen, olajcserére csak 20-30 ezer kilométerenként van szüksége.

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika