Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
6726 Szeged, Marostői Utca 29/A

Dr Kocsis András - Fogszabályzó Centrum térkép

Dr Kocsis András - Fogszabályzó Centrum


Telefon: Telefon: +36 62 409 034 Mobil: +36 30 8789-709

  

Weboldal (fogszabalyzas.hu)


Email cím: [javascript protected email address]
Magunkról

Örömmel tudatjuk, hogy szegedi fogszabályozó rendelőnk az Önök igényeihez alkalmazkodva megújult, sőt új helyre költözött. Maradtunk Újszeged kertvárosi, könnyen megközelíthető övezetében a Marostői utcában (Marostői utca 29/a).
Rendelőnk egyedisége abban rejlik, hogy egy helyen a fogszabályozáshoz kapcsolódó összes szolgáltatás megtalálható.

fogszabályozás
röntgen
logopédus
dentál higiénikus
fogtechnikai labor háttér
szájsebészet
állkapocsizületi kezelések
ma elérhető legkorszerűbb technika
prémium minőségű alapanyagok
egyéb szakterületekkel való szoros kooperáció
igényes környezet és kiszolgálás

Hisszük, hogy egy szép mosoly mindenkit magabiztossá tesz!

Nem mer nevetni? Szégyelli a fogait? Ne törődjön bele! Sosem késő, csak elkezdeni nehéz!

Minden eset más és más, azért vagyunk, hogy segítsünk. Az Ön problémája a mi kihívásunk, hivatásunk.

Kényelmes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített rendelővel, magyar és angol nyelvű kommunikációval várjuk pácienseinket.


Szolgáltatás kategóriái

gyógyászat  Gyógyítás  

Hasonló szolgáltatások

6726 Szeged, Marostői u.29/A

Mobil: +36 30 8789-709
Nyitólap Magunkról Szolgáltatások Felnőtt fogszabályozás Gyermek fogszabályozás Állcsontsebészettel kombinált fogszabályozó kezelés Logopédia Első találkozás Fogtechnika Professzionális szájhigiénia Árak-egészségpénztárak Szájsebészet, implantáció Röntgen (Panoráma és teleröntgen) Készüléktípusok Állkapocsizületi kezelések Munkatársak Dr. Kocsis András Dr. Perényi János Dr. Seres László Dr. Varga Emília Virág Kálló Veronika Fogtechnikusok Galéria Képgaléria Videó galéria Orvosoknak Fogorvosoknak >> Fogszabályozás szerepe az általános fogorvosi praxisban Esetbemutatás Esztétikai fogászat Fogágybetegségek Arc és állcsont sebészet Fogpótlás Mosolytervezés Általános orvosoknak >> Fül orr gégészet orrmandula és garatmandula légzésproblémák Ortopédia testartás fejtartás Kapcsolat

Dr. Kocsis András Fogszabályozó Centrum, Fogszabályozás SzegedenFogszabályozás korhatár nélkül

Ön? Gyermeke? Nem szeretne tovább szégyenkezni? Első
konzultációnk alkalmával javaslatot adunk problémájára
szegedi fogszabályozó centrumunkban.
Részletek

Felnőtt fogszabályozás

Zavarja a fogszabályozó viselése, látványa?
Kérje láthatatlan Incognito kezelésünket Szegeden.
Részletek

Állcsontsebészettel kombinált fogszabályozó kezelés

Nincs megelégedve a külsejével? Diszharmonikus az arca? Keresse fel szegedi fogszabályozó centrumunkat.
Részletek

Gyermek fogszabályozás

Megelőzzük a későbbi súlyosabb eltérések kialakulását. Hozza el időben gyermekét szegedi fogszabályozó centrumunkba.
Részletek

Logopédia

Beszédhibák szűrése, tanulási zavarok feltárása, nyelvi-és beszéd fejlődési elakadás terápiája. Szegedi fogszabályozó centrumunkban segítünk.
Részletek

Felnőtt fogszabályozás

Kellemes kinézet!
Hozza formába önbizalmát Szegeden!
Soha sem túl késő, hogy olyan legyen a mosolya, amilyet mindig is szerettett volna.

Gyermek fogszabályozás

Befektetés gyermeke fogászati egészségébe!
Érdemes gyermekét már 6-7 éves korban egy első konzultációra elvinni.

Állcsontsebészettel kombinált fogszabályozó kezelés

A fogak, állcsontok és az ezt körülvevő lágyrészek határozzák meg az arc harmóniáját. Vannak esetek amikor a fogszabályozás önmagában nem elég.

Logopédia

Komoly beszédzavarhoz vezethet a kezeletlen fogazati rendellenesség.
Egyes hangképzési problémáknak (pl. nyelvlökéses nyelés) fogászati következményei is vannak.

- Hozza formába az önbizalmát!

A fogszabályozás ma már koránt sem arról szól, mint régen. Pár évtizede még ciki volt viselni az egyébként valóban nem túl esztétikus fém csíkot a fogsor külső felszínén: az ilyen gyerekeket vasfogúnak csúfolták. Manapság viszont szinte divattá vált: ha egy osztályban valakinek felkerül a készülék, a tapasztalatok szerint rövid időn belül több osztálytársa is szeretne. Ma már nem azt csúfolják, akinek fogszabályozója van, hanem azt, akinek csúnyák a fogai.
A tökéletes mosoly mai világunkban szinte elvárás: ezt sugallják a reklámok és a tökéletes mosolyú sztárok. És miért ne lehetne ez mindenki számára elérhető? Egy szép fogsor önbizalmat ad – már csak ezért is érdemes szakemberrel rendbe tetetni. Ráadásul sokan egy-egy ilyen beavatkozás után tanulnak meg újra mosolyogni, hiszen korábban szégyellték megmutatni fogaikat.

Rengeteg alkalom, ünnepélyes pillanat van az életben, amikor jó lenne magabiztosan, megnyerően mosolyogni. Ki ne szeretne a családi rendezvényeken készülő fényképeken tetszetősen kinézni. Ki ne szeretne magabiztosan nekivágni élete nagy lehetőségének egy randevúnak vagy állásinterjúnak. Sokszor meghatározó egy nyerő mosoly, mely akár egy életre eldönti további sorsunkat. Hiába fektetünk be egy méregdrága öltönybe vagy kosztümbe, kár fodrászhoz menni, sminkelni magunkat, ha egy nem esztétikus, ápolatlannak tűnő, rendezetlen fogsorral tönkre tesszük az egészet.
Sohasem túl késő, hogy olyan legyen a mosolya, amilyet mindig szeretett volna. Ma már nem csak a gyerekek, a felnőttek számára is létezik olyan eljárás, mely nem nehezíti meg lényegesen a mindennapokat, a készülék pedig akár észrevétlen is maradhat. Csupán a döntést kell tehát meghozni, a szakértelmet pedig bízza ránk!

Online bejelentkezés

Rendelőnkbe való jelentkezés egyik leghatékonyabb módja az online bejelentkezés. Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy vissza tudjuk hívni időpont egyeztetés céljából.

Dr. Kocsis András fogszabályozó rendelésén az első konzultáció díjmentes!
Kérjük, hogy sürgős esetben hívja a mobiltelefonszámot! +36 30 8789-709

SZOLGÁLTATÁSAINK: HASZNOS TUDNIVALÓK: ELÉRHETŐSÉGEK: Első találkozás Felnőtt fogszabályozás Gyermek fogszabályozás Állcsontsebészettel kombinált fogszabályozó kezelés Állkapocsizületi kezelések Készülék típusok Logopédia Szájsebészet, implantáció Professzionális szájhigiénia Röntgen (panoráma és teleröntgen) Fogtechnika Árak-egészségpénztárak Gyakori rendellenességek A kezelés megtervezése Nyelvlökéses nyelés Elsősegélynyújtás Szájhigiénia Kérdések Partnerek 6726 Szeged, Marostői u.29/A Tel: +36 62 409-034 Mobil: +36 30 8789-709 E-mail cím: [email protected]

Infinitium Stúdió Kft.
Weboldal készítés Keresőoptimalizálás

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika