Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű városok
Budapest  Debrecen  Pécs  Győr  Miskolc  Székesfehérvár  Szeged  Siófok  Kecskemét  Nyíregyháza  Szombathely  Budaörs  Tatabánya  Érd  Eger  Veszprém  Dunaújváros  Zalaegerszeg  Kaposvár  Békéscsaba 
Szombathely, Csaba U. 8.

Creato 2005 Kft. térkép

Creato 2005 Kft.


Telefon: 94/315-643 Mobil: 70/334-9750

  

Weboldal (creato.hu)


Email cím: [javascript protected email address]




Környezet-, munka-, tűzvédelmi és üzemegészségügyi szolgáltatás.
Elektromos és elektronikai gépek és berendezések átvétele, igény esetén elszállítása.


Szolgáltatás kategóriái

Környezetvédelem  

Hasonló szolgáltatások

A hulladék, mint probléma…
A hulladék, mint probléma része az életünknek. A hulladék, mint probléma, megoldandó feladat cégeknek, intézményeknek és magánembereknek egyaránt.
A probléma egyidőben több síkon is jelentkezik. Jelent gazdadasági problémát, mert a termékek felgyorsult cseréje újabb és újabb nyersanyag tömeg felhasználását követeli meg, amelyek egyre inkább csak korlátosan állnak rendelkezésre, s a kitermelésük is egyre drágább és nehezebb lesz. Jelent környezetvédelmi problémát, mert az elhasznált termékek szabályozatlan kijutása a természetbe, komoly környezet és egészségkárosítást okoz. Végül jelent morális problémát, mert jóérzésű ember, komoly vállalat, intézmény nem szívesen teszi ki ezeket az eszközöket olyan helyekre, ahol a szakszerű feldolgozásuk, ártalmatlanításuk nem megoldott.

A Creato 2005 Kft. ezen problémák egy részének a megoldására alakult 2005-ben. Cégünk azt a missziót vállalta fel, hogy az új követelmények szerinti hulladékkezeléssel kapcsolatos valamennyi feladat megoldásával álljon ügyfelei rendelkezésére, a Szombathely Csaba utca 8 . szám alatt, és Vasváron a Győrvári ut 24/A alatt (volt TÜZÉP) lévő telephelyünkön. Ezen elvek alapján alapítottuk meg partner cégeinkkel a Zöld Nyugat Hulladékkezelő Klasztert ([email protected]), amely az együttműködésből adódó előnyök kihasználása mellett, a kiadott ajánlatok komplexitásának fokozásával kíván még jobban megfelni az ügyfelek igényeinek

Ennek megfelelően a klaszter tagjai: Borostyán REC Kft. ( www.borostyanrec.hu ), építési hulladék, zöld hulladék , Greenpapír Kft. ( www.greenpapir.eu ,) papírhulladék és PET műanyag hulladék, Megoldás Kft. ( www.megoldaskft.hu ) veszélyes hulladék, és természetesen a Creato 2005 Kft. fém-, elektronikai és műanyag hulladék.
A meglévő hatósági engedélyek birtokában, befogadjuk a lakosság, a cégek és az intézmények anyagait egyaránt. Foglalkozunk elektromos és elektronikai berendezés hulladékok gyűjtésével, szállításával, ártalmatlanításával. Átvesszük az elfekvő készleteket, gyártási hulladékot, a gyártásból kivont berendezéseket. Felszámoljuk a nem működő elektromos és elektronikus objektumokat és berendezéseket.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; 2010. közepétől, amikor az elektronikai hulladékkal kapcsolatos tevékenység a fémtörvény hatálya alá került, teljesítve a törvény által előírt feltételeket, kiterjesztettük tevékenységünket a fémhulladékokkal való kereskedelemre is. A cég forgalma dinamikusan növekedett, és ez lehetővé tette működésünk fejlesztését. 2011. augusztus 31-én indul a vasvári telephelyünk, ahol korszerű, kultúrált körülmények között tudjuk fogadni ügyfeleinket. Bővítettük a kezelt hulladékok fajtáit is, és ezen a telephelyen ; foglalkozunk a fémen és elektronikán kívül a papír és műanyag hulladékok gyűjtésével, előkezelésével is.
Ügyfeleink igénye szerint környezetvédelmi és munkavédelmi tanácsadást, valamint üzemegészségügyi szolgáltatást is végzünk, melynek során a hatályos jogszabályok teljes körű alkalmazásával állunk rendelkezésre.
A CREATO 2005. Kft a korszerűen, környezettudatos módon gondolkodó és működő cégek, intézmények és a lakosság partnere, a fémkereskedelem, és az elektromos és elektronikai hulladékgazdálkodás megvalósításának valamennyi fázisában, valamint a papír és a műanyaghulladékok gyűjtése előkezelése területén.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Tisztelettel várom magánszemélyek és cégek, intézmények jelentkezését annak érdekében, hogy a profilunkba tartozó feladatokat szakszerűen, gazdaságosan és jogszerűen megoldhassuk.
Elérhetőségeink: tel.: 94/315-643, www.creato.hu , [email protected]
;
Simon Zoltán

; ; ; ;
Copyright © 2008 Creato 2005 Kft.
Oldaltérkép | Impresszum | Kapcsolat

Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika