Szolgaltatasok.com Új szolgáltatás hozzáadása Kapcsolat
Szolgáltatás keresése:
Népszerű szolgáltatások
Építőipar  orvos  vendéglátás  Szolgáltatás  étterem  fogászat  fogorvos  Kereskedelem  fogorvosi rendelő  Hotel / Panzió / Szállás  Egyéb  Étterem / Pub / Söröző  háziorvos  gyártás  Oktatás  fodrászat  Ipar  szerviz  hajápolás  kozmetika 
1105 Budapest, Ihász U. 10.

1/431-0980
fax: 1/431-0999

Hidra Technológiai Szolgáltató Kft.

SZOLGÁLTATÁSOK
szerszámgyártás
fémmegmunkálás
gyártás
szivattyúk és szivattyúberendezések
MINŐSÍTÉSEK
ISO 9001:2002


Hidra Technológiai Szolgáltató Kft. adatlap     Hidra Technológiai Szolgáltató Kft. weboldal (hidra.hu)
1037 Budapest , Bécsi Út 267.

1/453-0700 20/369-2558

Hidro Master Kft.

Jelenlegi cégünk elődje itt Magyarországon több mint tíz éve egy mai napig is elismert nagynevű német cég volt, akik hidraulika fegyverzetek, és gyorscsatlakozók gyártásával foglakoznak.
A gazdasági változások hatására 1996-ban cégképviseleti formára módosították elképzelésüket, így került 100%-os magyar tulajdonba az addig 100%-os német tulajdonú cég. Ekkor vettük fel a Hidro Master kft. nevet.
Megkezdődött az új cég arculatának és tematikájának átalakít�


Hidro Master Kft. adatlap     Hidro Master Kft. weboldal (hidromaster.hu)
A legjobb i Ipar szolgáltatók kínálata, akciók, engedmények.

Szolgaltatasok.com

A legjobb i Ipar szolgáltatások!1114 Budapest Xi. Ker. Ulászló U.24

+36 (1) 365-1750

Megafilm Kft.

A Megafilm Kft. 1997-ben alakult, kizárólag természetes személyek részvételével.

Célunk, hogy olyan eredményes üzleti tevékenységet folytassunk a hazai filmgyártás területén, mely egyrészről visszahozza a nézőket a magyar filmekre, másrészről pedig – az eddigiektől eltérően – üzleti alapokra helyezi a magyar mozgóképgyártást.

A Megafilm Kft.-t eddigi tevékenysége, valamint a jövőbeni tervek méltán jogosítják fel arra, hogy magáévá tegye Ká


Megafilm Kft. adatlap     Megafilm Kft. weboldal (megafilm.hu)
1213 Budapest, Mogyorós Utca 7.

Mobil: +36/20/955-1958 | Telefon / Fax: +36/1/420-5411

Fa-Hangadó

Termékeink:

Móc furulya, Erdélyi furulya, Dunántúli pásztorfurulya, Tilinkó, Ikerfurulya, Moldvai kaval, Regős síp, Tökduda, Töröksíp, Zurna, Táltosdob, Sámándob, Moldvai dob, Xilofon, Kolomp, Harang, Csengő, Pergő, Szarutülök, Ivótülök, Kereplő, Madársíp, Vonatsíp, Kakukksíp, Diósíp


Fa-Hangadó adatlap     Fa-Hangadó weboldal (fahangado.hu)
1135 Budapest , Frangepán U. 74. Térkép

1/350-0536

Energia Bázis Elektronikai Fejlesztő És Gyártó Kft.

ENERGIA BÁZIS Kft. - A szünetmentes áramellátás szakértője
Alapítva: 1991

Az Energia Bázis Kft. kezdetben elektronikai fejlesztésekkel, elektronikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozott. Saját fejlesztésű invertereink sorozatgyártása 1993-ban kezdődött és napjainkig több mint ezer invertert szállítottunk a magyar felhasználókhoz, illetve külföldi piacokra.

Az inverterek gyártása és folyamatos továbbfejlesztése mellett 1997/98-tól a szüne


Energia Bázis Elektronikai Fejlesztő És Gyártó Kft. adatlap     Energia Bázis Elektronikai Fejlesztő És Gyártó Kft. weboldal (energybase.hu)
1211 Budapest , Terelő U.10. Térkép

1/4270-877

Feralpi-Hungária Kft.

A Feralpi-Hungária Kft. csepeli telephelyén Közép-Európa legnagyobb és legszélesebb építési síkháló raktárkészletével rendelkezik, és egyben a legnagyobb építési síkháló gyártó Magyarországon.

A cég fő tevékenysége a magyar, a szlovák és a horvát piacon megszokott, valamint egyedi építési síkhálók gyártása; de hidegen bordázott betonacél-tekercsek, hidegen bordázott betonacél-szálanyagok, melegen hengerelt betonacélok, hengerhuzalok és egyengetett henge


Feralpi-Hungária Kft. adatlap     Feralpi-Hungária Kft. weboldal (feralpi.hu)
1078 Budapest , Hernád U.33.

1/283-5049 30/982-9403

Go 98 Ipari Szolgáltató És Kereskedelmi Bt.

Cégünk több cég közvetlen képviseletét látja el a HEIDENHAIN, a Dugard Eagle, az MTS, a CYLON szerszámgépek (Niitakayama, Lymco, Finetech) magyarországi szervizbázisa és forgalmazójaként. Partnereinkkel szorosan együttműködve komplett technológiai, kereskedelmi szolgáltatást, szervizt és oktatást végzünk.
A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH. út- és szögelfordulás mérőket, forgóadókat, helyzetkijelzőket és CNC vezérlőket fejleszt és gyárt. Szinte valamennyi szerszámgépgyá


Go 98 Ipari Szolgáltató És Kereskedelmi Bt. adatlap     Go 98 Ipari Szolgáltató És Kereskedelmi Bt. weboldal (go98.hu)
1165 Budapest, Újszász U. 45/B/Z.

06 1 350 3064

Gia - Hungária Kereskedelmi És Szerelő Kft.

Cégünk - a GIA - Hungária Kft. - a nemzetközi GIA - csoport tagjaként, két évtizedes tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét az üzemanyagtechnika területén. Kereskedelmi tevékenységünket és szolgáltatásainkat négy üzletágunk bonyolítja. Az üzemanyagtöltő-állomásokon használt benzinkúttechnikai eszközök, mint a teljes technológiai rendszer, kútoszlop, kútoszlop illesztő, töltőállomás kasszarendszer, tankolóautomata, automatikus szintmérő szonda, merülősziva


Gia - Hungária Kereskedelmi És Szerelő Kft. adatlap     Gia - Hungária Kereskedelmi És Szerelő Kft. weboldal (gia.hu)
1116 Budapest, Házgyár Utca 1

382-08-00

Rolla-Tech Kft.

A Rolla - Tech Kft. a Rolla Cégcsoporton belül homlokzati és belső alumínium szerkezetek gyártásával foglalkozik. A Rolla, mint név, az építőipar berkein belül széles körben ismert, de elsősorban a belső nyílászárók területéről.
Célunk, hogy ezen a piacon hasonló eredményeket érjünk el, és Ügyfeleink számára komplett termékpalettát tudjunk nyújtani számos új projekt esetében.
Termékeinket WICONA illetve SCHÜCO profilrendszerekből gyártjuk és forgalmazzuk. 20


Rolla-Tech Kft. adatlap     Rolla-Tech Kft. weboldal (rolla.hu)
1518 Budapest , Pf: 64.

1/362-4015

Mm Szerszám Gyártó És Kereskedelmi Kft.

SZOLGÁLTATÁSOK
hidegalakítás
szerszámgépek gyártása
alumínium alkatrészek
műanyag alkatrészek
fröccsöntő anyagok
gyártás


Mm Szerszám Gyártó És Kereskedelmi Kft. adatlap     Mm Szerszám Gyártó És Kereskedelmi Kft. weboldal (axelero.hummszersz)
1239 Budapest , Európa U. 6. Térkép

1/421-8542

Hydro Bg Vízelvezető Rendszereket Gyártó És Forgalmazó Kft.

Célunk a legjobb vízelvezető rendszer gyártójává válni és vevőinknek magas minőségű terméket a lehető legrövidebb szállítási határidővel kínálni.


Hydro Bg Vízelvezető Rendszereket Gyártó És Forgalmazó Kft. adatlap     Hydro Bg Vízelvezető Rendszereket Gyártó És Forgalmazó Kft. weboldal (hydrobg.hu)
1205 Budapest , Nagykőrösi Út 99. Térkép

1/284-9000 1/421-4032

Norgren Herion Divízió (Imi International Kft.)

Az IMI International Kft. Norgren Divízió 1995 óta van jelen Magyarországon. A kezdetben kétszemélyes mérnök-tanácsadói vállalkozás jelenleg a piac élmezőnyében szerepel és éves árbevétele 2006-ban milliárdos nagyságrendű lett.

Vállaltunk a Norgren csoport 100%-os tulajdonában van, amely lehetővé teszi, hogy, minden közvetítő nélkül vásároljunk az anyavállalat gyáraitól, így biztosítva a magyar piacon a termékekhez való legkedvezőbb hozzáférést a felhaszná


Norgren Herion Divízió (Imi International Kft.) adatlap     Norgren Herion Divízió (Imi International Kft.) weboldal (norgren.hu)
1044 Budapest , Ipari Park U. 9.

1/272-2050

Gönczi És Fia Kft.

A Gönczi és Fia Kft. 1974-ben alakult egy kis magánvállalkozásként, és az elmúlt több mint három évtized alatt Magyarország és a Közép-Kelet Európai régió egyik legnagyobb acélipari termékeket gyártó vállalkozásává fejlődött. Cégünk 1991 óta nagy mennyiségben gyárt acélipari termékeket. Gyártmányaink megtalálhatóak Európa szinte minden országában, sőt a Közel-Keleti, Kelet-Ázsiai régióban is. 1992 végén áttelepült a gyártó részlegünk Kunhegyesre.
Fő tev


Gönczi És Fia Kft. adatlap     Gönczi És Fia Kft. weboldal (gonczi.com)
1077 Budapest, Király U. 101

+36 (1) 462-2388

Katica Glass &Amp; Stahl Kft.

Termékeink kialakításánal, kiválasztásánál fontos szempont a forma, a funkció, és a felhasznált anyag. A fejlesztésnél figyelembe vesszük a pedagógusok tapasztalatait és a szülők eszrevételeit is. Üzleti kapcsolatban állunk hazai és nemzetközi cégekkel. Kínálatunkban import termékek is találhatók német, francia, spanyol, svéd, holland és távol-keleti gyártóktól. Reméljük elégedettek lesznek a nálunk vásárolt termékekkel

Fajátékok, óvodai bútorok, fejlesz


Katica Glass &Amp; Stahl Kft. adatlap     Katica Glass &Amp; Stahl Kft. weboldal (katica.hu)
1103 Budapest Szlávy U. 22-30.

1-260-2727

Gb- Ganz Kft.

Gyárunkat a múlt század második felében alapították, azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság részére korszerű gépeket gyártson, majd ebből a tevékenységből fejlődött ki a tüzelőberendezések gyártása. Az első ANYO olajégők 1962-ben készültek, először mezőgazdasági szárítók, később pedig különböző lakossági és ipari kazánokhoz, kemencékhez, hőlégfúvókhoz.

A 70-es években a magyarországi gázhálózat építésével egyidőben kifejlesztettük az ABG gá


Gb- Ganz Kft. adatlap     Gb- Ganz Kft. weboldal (gb-ganz.hu)
1142 Budapest, Szőnyi Út 35/A

06 1 221 4757

Voltaker Kereskedelmi Kft.

A Voltaker Kft 1992-ben alakult normál és speciális elemek, akkumulátorok forgalmazására. A következő gyártókat képviseljük a magyar piacon: GP, Camelion, Cegasa, Volta's és MacTronic. Termékeinkre jellemző a garantált minőség, és a kiváló ár-érték arány. A megbízható, folyamatos ellátást állandó raktárkészlettel biztosítjuk.

A kereskedelem mellett akkumulátor szervízt üzemeltetünk, ahol felújítunk, gyártunk igény szerint egyedi pakkokat Ni-Cd, Ni-Mh, Li-Io


Voltaker Kereskedelmi Kft. adatlap     Voltaker Kereskedelmi Kft. weboldal (voltaker.hu)
1137 Budapest, Radnóti Miklós Utca 38. Iii. Em. 14.

+36 (30) 965-7298, +36 (20) 318-3603

Holzmarket Kft.

A Holzmarket Kft. több évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozásból született.

Akár homlokzati nyílászáróról, garázskapuról, akár beltéri ajtóról legyen szó: nyugodtan ránk bízhatja magát! Segítségére leszünk, hogy otthonában mindezek tökéletes harmóniában legyenek mind megjelenés, mind funkció tekintetében.


Holzmarket Kft. adatlap     Holzmarket Kft. weboldal (tomholz.hu)
1101 Budapest, Kőbányai Út 41/C

+36 (1) 261-1115

Ganz Kapcsolo- Es Keszulekgyarto Kft.

A GANZ Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft. (GANZ KK Kft.) a magyarországi kisfeszültségű - ipari felhasználású - kapcsoló- illetve készülékgyártás legjelentősebb vállalata.

A jogelődöt 1919-ben alapították, állami vállalati formája 1949-ben alakult ki.17 évig volt egy nagyvállalat gyáregysége, 1982 óta, mint a piac önálló szereplője működik. 1993 januárjától korlátolt felelősségű társasággá (Kft) alakult át, 100%-os magyar magántulajdonosi arányban.
Ganz Kapcsolo- Es Keszulekgyarto Kft. adatlap     Ganz Kapcsolo- Es Keszulekgyarto Kft. weboldal (ganzkk.hu)

1108 Budapest, Bányató Utca 13.

(1) 433-0000

Nagy &Amp; Nagy Műszeripari Kft.

Cégünk alapítói több mint 25 éve foglalkoznak irányítástechnikával. A nyolcvanas években gyógyszergyári, repülőtéri tartályparkok távfelügyeletéhez szint- és nyomástávadókat fejlesztettek, melyek korszerű változatait azóta is gyártjuk.
Az INTHERM KFT-t 1993-ban HONEYWELL termékek forgalmazására alapítottuk.

A forgalmazáson túl hamarosan jogot kaptunk rendszerek tervezésére, kivitelezésére is. Közben, szakmai múltunkat értékelve több nagynevű gyárt�


Nagy &Amp; Nagy Műszeripari Kft. adatlap     Nagy &Amp; Nagy Műszeripari Kft. weboldal (intherm.hu)
1165 Budapest, Margit Utca 114.

+36 (1) 409-0546

Szef Technikai Bt.

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik páncélszekrények szerelésével, nyitásával, helyreállításával, forgalmazásával valamint többek között páncélszekrény alkatrészek pl.:verk, mechanikus és elektronikus zárak kis és nagy kereskedelmével.


Szef Technikai Bt. adatlap     Szef Technikai Bt. weboldal (szef-technika.hu)
Népszerű városok